Віталій Білоножко помер – народний артист України помер у віці 70 років – біографія

Помер народний артист України Віталій Білоножко

Віталій Білоножко помер у віці 70 років © facebook.com/BurynMR Однією з його найвідоміших пісень була «Мелодія двох сердець».

Український співак, Народний артист України, засновник фестивалю «Мелодія двох сердець» Віталій Білоножко помер на 71 році життя. Про це повідомляється на Facebook-сторінці Буринської міської ради на Сумщині.

Причини смерті Білоножка наразі не повідомляють. У повідомленні Буринської міської ради йдеться про те, що влітку минулого року артист відзначив свій ювілей – 70 років.

Віталій Білоножко народився 11 червня 1953 року у селі Слобода Буринського району на Сумщині. Першими піснями записаними Білоножком на радіо стали твори Максима Дунаєвського «Все пройдет» та «Городские цветы». Згодом він знайшов собі постійних авторів – Олександра Злотника (пісні «Возвращайся сюда», «Там де двоє зустрічаються», «Затанцую тебя», «Кто ты такой?», «Тайфун по имени Катя», «Старая дача», «Чарівниця», «Шануймо любов») та Олександра Осадчого («Ти — земле моя», «Твоє ім’я», «А була любов», «Не лукав», «Боже, дай Україні волю»).

Однією з найвідоміших пісень артиста стала «Мелодія двох сердець», яку він співав разом зі своєю дружиною Світланою. 1999 року пара заснувала однойменний фестиваль.

1995 року Віталію Білоножку було присуджено звання Народний артист України.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *