Що подивитися цієї осені – добірка серіалів

Серіали осені-2023: футуризм, злочинний антураж та історії війни – що подивитися

© Скріншот ZN.UA

Осінь-2023 не залишить без нових шоу всіх любителів відволікатись від далеко не світлих реалій сьогодення, провалюючись у кіно. Нижче ми зібрали п’ять серіалів, які переплітають у собі  футуризм, реалізований вже сьогодні, флер злочинного світу у вишуканих декораціях Америки 70-х, переосмислення історії Другої світової війни, яке на тлі  війни в Україні (зокрема бомбардувань з повітря) набуває актуальності. 

Також вже у вересні ви можете зануритися себе світ екрану попередніх  десятиліть і пересвідчитись, що ера телебачення ще не в минулому.

“Американська історія жахів: Вразливий”

Синопсис 12-го сезону серіалу Райана Мерфі обіцяє звучить так:

“Анна Олкотт відчайдушно хоче мати сім’ю. Але коли вона намагається завагітніти за допомогою ЕКЗ, починає підозрювати, що хтось докладає зусиль, аби цього ніколи не сталося: раптово губляться найважливіші ліки, а призначення переносяться без її відома.Ізольована у віддаленому засніженому містечку, Анна впевнена, що той, хто стежив за нею, наближається. І оскільки її симптоми стають все жахливішими, вона не може не замислюватися, що саме росте всередині неї”.

“Володарі повітря”

Заснований на подіях Другої світової мінісеріал Стівена Спілберга та Тома Генкса. Він оповідає про американських бомбардувальників які вели повітряну війну проти Німеччини часів Третього райху.  

“Континенталь”

  Серіал розкриває альтернативну історію 1970-х років, про деякого Вінстона Скотта, який став власником нью-йоркської філії мережі готелів The Continental, безпечного притулку для законних убивць на на підставі якого жодна справа не може мати місця. Він досліджує варіації реальних подій, зокрема такий період як Зима невдоволення та зростання економічної влади американської мафії. І все це в антуражі злочинного світу Нью-Йорка.

“Ранкове шоу”

 Тут йтиметься про  таємниці ранкового телебачення. Драматичне шоу за участі Різ Візерспун, Дженніфер Еністон та Стіва Карелла занурення в реалії тих, разом із ким  щоранку прокидаються  мільйони людей  Америки. Певною мірою, серіал кидає виклик нині усталеному серед медіадослідників тещису про те, що ера ТБ відійшла, настала епоха мережі.

“Люпен”, 3 сезон 

Черпаючи натхнення у пригодах Арсена Люпена, благородний злочинець Ассан Діоп має намір помститися за батька, якого підставила багата сім’я 

 

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *