Щедрик або Carol for Charity отримав нагороду фестивалю Каннські леви

Проєкт Carol for Charity отримав срібло Каннських левів

“Щедрик” отримав нагороду Каннських левів © скриншот Робота потрапила у п’ять шортлистів фестивалю.

Проєкт «Щедрик» або Carol for Charity Міністерства закордонних справ України та Saatchi & Saatchi Ukraine отримав перше срібло фестивалю креативності Каннські леви-2023. Про це повідомляється на сторінці МЗС на Facebook.

Відзначається, що проєкт було нагороджено в категорії Radio & Audio (Not-for-profit / Charity / Government). Крім того, робота потрапила у п’ять шортлистів Канських левів.

«Перше “срібло” Канських левів — це важлива нагорода та визнання успіхів України у сфері публічної дипломатії. Я вітаю команду проєкту, яка досягла цього результату завдяки нестандартному підходу та переосмисленню всесвітньо відомого твору українського композитора Миколи Леонтовича. Нам вдалося вчергове зачарувати світ не лише красою “Щедрика”, але і його важливою гуманітарною місією — допомагати маленьким українцям в умовах повномасштабної російської агресії», – заявив міністр закордонних справ нашої країни Дмитро Кулеба.

Раніше Carol for Charity вже отримала бронзу найпрестижнішого фестивалю США The One Show, а також 16 нагород на Київському міжнародному фестивалю реклами та Гран-прі фестивалю.

Related video

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *