Сергій Сивохо помер – шоумен та політик помер у віці 54 років

Помер шоумен та політик Сергій Сивохо

Сергій Сивохо помер у віці 54 років</span> © Сергій Сивохо/Instagram Причиною смерті стала хвороба легень.

Український шоумен та політик Сергій Сивохо помер у віці 54 років. Першими інформацію про це поширили росЗМІ, пізніше виданню УНН підтвердили її у прес-службі Сивохо.

Зазначається, що він страждав на хронічну хворобу легень.

«О 5:40 помер український телеведучий, колишній учасник КВК та ексрадник секретаря РНБО Сергій Сивохо. Причиною стала хвороба легень, яка була хронічною», – йдеться у повідомленні.

Сивохо з дитинства хворів на астму, останнім часом у нього було загострення хвороби.

Сивохо – колишній гравець КВК, знімався у кіно, вів передачу «Прихована камера», був одним із тренерів «Ліги сміху» та одним із продюсерів студії «Квартал 95».

У 2019 році він балотувався від партії «Слуга народу» у 49 окрузі на Донеччині, але посів третє місце. У жовтні 2019 року його призначили радником глави РНБО.

Пізніше Сивохо висловив сумнів щодо перспектив інтеграції України до НАТО. Як аргумент він згадав якийсь «внутрішній конфлікт», з яким нібито шлях до членства в Альянсі закритий.

Таким чином, радник секретаря РНБО озвучив одразу два російські пропагандистські міфи: назвав збройну агресію РФ проти України «внутрішнім конфліктом», а також заявив, що в НАТО нібито не беруть держав із конфліктами.

Після цього близько 20 депутатів «Слуги народу» підписали звернення до секретаря Ради національної безпеки та оборони Олексія Данилова з вимогою звільнити Сивохо з посади радника. Наприкінці березня 2020 року шоумена звільнили з посади.



Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *