Once Upon a Studio – Disney випустила короткометражку з 543 персонажами своїх мультиків – відео

одній короткометражці” title=”Disney зібрала 543 персонажі своїх мультиків в одній короткометражці” />

Персонажів різних мультиків поєднали в одній короткометражці © Disney Вона присвячена 100-річчю студії.

Студія Disney вперше зібрала всі 543 персонажі своїх мультиків в одній короткометражці, що отримала назву Once Upon a Studio («Одного разу на студії»). Вона присвячена 100-річчю Disney, повідомляє Variety.

Проєкт був розроблений та втілений Трентом Коррі та Деном Абрахамом. У мультику персонажі студії вистрибують із картин та подорожує місцем, «у якому відбувається магія». Тобто залами, в яких їх створили та візуалізували.

Зазначається, що прийом поєднання реальних «декорацій» та мультяшних героїв уперше був використаний у мультику «Пісня півдня», створеному Disney у далекому 1946 році. Більшість персонажів нової короткометражки були намальовані вручну, а інших створили на комп’ютері.

Але перед Корі та Абрахамом стояло й інше завдання – відтворити якнайбільше оригінальних голосів, які подарували мультяшним персонажам актори. Так, голос для озвучення Джинна взяли зі старих записів Робіна Вільямса, отримавши від його спадкоємців дозвіл на використання.

Disney була заснована братами Волтом та Роєм Дісней у 1923 році, тоді вона називалася Disney Brothers Cartoon Studio. Першим повнометражним мультфільмом студії та у США зокрема стала «Білосніжка та сім гномів». Мультик вийшов 1937 року.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *