Найпопулярніші пісні 2023 року – що українці слухали на Sposify та Apple Music – аудіо

Згадуємо 2023 рік: які пісні були популярними в українців

Згадуємо найпопулярніші пісні 2023 року © depositphotos/ damedeeso Російські артисти поступово йдуть з топів, але все-таки все ще зустрічаються в них.

Закінчився 2023 рік, який став для українців багато в чому непростим. На початку нового року прийнято підбивати підсумки та згадувати важливі події минулого. Наприклад, пісні, які стали найпопулярнішими 2023-го.

Підсумки року підвели стрімінгові сервіси Sposify та Apple Music. Однією з позитивних тенденцій можна назвати те, що російські артисти, які були досить популярними в Україні до повномасштабного вторгнення, вже не входять до топ рейтингу. Разом з тим вони все ще в ньому зустрічаються.

Найпопулярнішою піснею в Україні стала композиція Flowers Майлі Сайрус. На другому місці розмістилася пісня «Буревіями» SHUMEI та Злати Огневич, а на третьому – «Погляд» YAKTAK (feat. Sobol).

У цьому рейтингу все ж таки зустрічаються артисти з країни-агресора. Так, на 22 місці розмістився трек «Гдє прошла ти» російських реперів Кравц та Гіо ПіКа, а на 28 – «За дєньгі да» INSTASAMKA.

Популярні пісні за версією Spotify

За версією сервісу найпопулярнішою українською піснею стала «Силуети» від SadSvit (feat. «Структура Щастя»). На другому місці – “Погляд” YAKTAK (feat. Sobol), а на третьому – “Додому” Wellboy.

У першу п’ятірку увійшли також «Чуть гімн» SKOFKA та «Щоб не було» DOROFEEVA.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *