Лі Сун Гюн помер – зірку Паразитів знайшли мертвим в Сеулі

Зірку фільму «Паразити» знайшли мертвим в авто

Актор Лі Сун Гюн © Courtesy of Lotte Entertainment Це може бути самогубством через підозру у вживанні наркотиків. 

Поліція знайшла актора Лі Сун Гюна з оскароносного фільму «Паразит» мертвим у машині. На передньому пасажирському сидінні автомобіля було знайдено брикет деревного вугілля, яке могло спричинити смертельне отруєння чадним газом, повідомляє Yonhap.

О 10:30 ранку в машині біля парку Варйонг в центрі Сеула правоохоронні органи виявили непритомного 40-річного чоловіка. Після ідентифікації тіла як Лі, його доставили до лікарні Сеульського національного університету.

Раніше менеджер актора відвідав будинок Лі в районі Чхондам-дон на півдні Сеула, оскільки той не виходив на зв’язок. Він повідомив поліції, що Лі пішов з дому, написавши записку, яка дуже схожа на передсмертну. Він також помітив, що авто актора зникло. 

Можлива причина самогубства

Наприкінці жовтня 2023 року поліція оголосила Лі підозрюваним у справі про наркотики. Поліцейські отримали інформацію про те, що в барах Каннаму нелегально розповсюджуються наркотичні речовини. 

Поліція тричі допитала Лі за підозрою у вживанні марихуани та інших наркотиків у будинку власниці одного з барів. Актор стверджував, що жінка змусила вживати його наркотичні речовини обманом, він не знав, що саме він вживає.

Сліди наркотиків у крові Лі підтвердили і швидкий тест, проведений під час поліцейського розслідування, і лабораторне тестування Національної судово-медичної служби.

Під час першого допиту актор вибачився за те, що «викликав величезне розчарування». Він зазначив: «Мені шкода мою сім’ю, яка в цей момент переживає сильний біль».

Лі також подав скаргу на двох осіб, одна з них — власниця бару. Він звинуватив їх у шантажі й вимаганні у нього грошей. Актор заявляв про свою невинуватість та подав запит на проходження тесту на поліграфі. Власниця бару стверджувала, що той неодноразово вживав наркотики у її домі. Адвокат Лі наполягав на тому, що з’ясувати, хто каже правду, має детектор брехні.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *