Фільм Кінокритик Квентіна Тарантіно – у стрічці зіграє Бред Пітт

Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно – THR

Тарантіно запросив Пітта зіграти у своєму останньому фільмі © Getty Images Режисер та актор вже працювали разом над «Безславними виродками» та «Одного разу в Голлівуді».

Голлівудський актор Бред Пітт зіграє у новому та останньому фільмі режисера Квентіна Тарантіно «Кінокритик», повідомляє The Hollywood Reporter з посиланням на власні джерела.

Дует актора та режисера вже працював разом над «Безславними виродками» (2009) та «Одного разу в Голлівуді» (2019). Останній приніс Пітту “Оскар” за найкращу чоловічу роль другого плану.

Поки невідомо, чи уклав актор угоду з Тарантіно. Більшість цього року Пітт буде зайнятий на зйомках фільму про Формулу-1 для Apple і режисера Джозефа Косінскі. Після цього розпочнуться зйомки “Кінокритика”. Очікується, що це буде кінець 2024 року або початок 2025 року.

Раніше Тарантіно заявив, що завершить кар’єру режисера після свого 10-го фільму. Тобто «Кінокритик» стане останньою роботою режисера. Попередня робота Тарантіно, «Одного разу в Голлівуді», принесла йому дві номінації на «Оскар»: за режисуру та сценарій.

Про те, що він планує завершити режисерську кар’єру після зйомок 10 фільмів, Тарантіно заявив у 2021 році. Режисер вважає, що зараз саме той час, коли його кар’єра знаходиться на вершині, але після неймовірного піку настає не менш феєричний спад. Саме цього він хоче уникнути.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *