Думками навиворіт 2, Дедпул 3 і Нікчемний я 4 – які трейлери показали на Супербоулі 2024 – дивитися онлайн

Супербоул: найцікавіші трейлери, які показали під час гри

На Супербоулі показали трейлер “Думками навиворіт 2” © Disney Студії представили трейлери продовження «Дедпула», «Нікчемного я» та інших новинок.

У ніч на 12 лютого в США відбувся фінал Національної футбольної ліги (НФЛ), в якому зустрічалися “Сан-Франциско Форті-Найнерс” і “Канзас-Сіті Чіфс”. Перемогу здобув «Канзас-Сіті», ставши першою командою за 19 років, яка перемагала на Супербоулі два роки поспіль.

Традиційно до Супербоула провідні студії готують трейлери своїх нових фільмів, які показують публіці. Не став винятком цей рік. Зокрема, глядачі змогли познайомитися з трейлерами продовження «Дедпула» та «Нікчемного я», стрічки «Зла: частина перша» та інших, повідомляє EW.

Це спін-офф серії фільмів «Тихе місце». Він розповість про перший день інопланетного вторгнення, наслідки якого були показані в оригінальній картині. Головна героїня, Сем, яку грає Люпіта Ніонго, їде на день до Нью-Йорка разом зі своїм котом Фродо. Але під час цієї поїздки Землі починається пекло.

Фільм вийде у прокат у червні.

«Нікчемний я 4»

У сім’ї Грю та Люсі з’явиться поповнення – Грю-молодший. Їм доведеться тікати від нових ворогів, Максима Ле Мала та його подруги Валентини.

«Каскадер»

Фільм розповідає про Кольта Сіверса (Раян Гослінг), досвідченого каскадера, який працює над фільмом, знятим його колишньою дівчиною (Емілі Блант). Йому доручають знайти зниклу людину – кінозірку, яку він зазвичай дублює, Тома Райдера (Аарон Тейлор-Джонсон).

“Панда кунг-фу 4”

По або Воїна-дракона призивають стати Духовним лідером Долини світу. Це означає, що йому належить знайти і навчити нового Воїна-дракона, перш ніж він зможе обійняти нову високу посаду. Складнощі додає те, що нещодавно неподалік помітили злу чарівницю Хамелеон – крихітну ящірку, яка може перетворюватися на будь-яку істоту.

«Дедпул та Росомаха»

У новому трейлері «балакучий найманець» проголошує себе «Ісусом з Marvel». У фільмі з’явиться Г’ю Джекман у ролі Росомахи – це перша поява актора в цій ролі з того часу, як у 2017 році вийшов «Логан», в якому він, здавалося б, попрощався з персонажем. Спочатку нова стрічка називалася «Дедпул 3», але в трейлері показали її нову назву.

«Королівство мавп»

Це четвертий фільм франшизи «Планета мавп» та перший, який знімає режисер Вес Болл. Розробку стрічки розпочали ще у 2016 році, але режисера призначили лише через три роки.

«Зла: частина перша»

Екранізація одного з найуспішніших бродвейських мюзиклів ХХІ ст. У центрі сюжету – дві відьми з країни Оз: Ельфаба, дівчинка-ізгой із зеленою шкірою, яка стане злою відьмою заходу, та Глінда, яка незабаром стане доброю відьмою півночі. Стрічка розповість про дорослішання дівчат, їхнє суперництво у боротьбі за одного коханого, а також боротьбу проти Чарівника, зусиллями якого жителі країни Оз були налаштовані проти Ельфаби.

«Думками навиворіт 2»

Райлі, у голові якої живуть емоції, стає підлітком. Як би добре емоції не справлялися, вони можуть справитися з усіма викликами дорослішання. До них на допомогу приходить Тривога.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *