Дюна друга частина – Warner Bros опублікував трейлер фільму

Вийшов ще один трейлер другої частини

© Скріншот Youtube Прем’єру фільму “Дюна: Частина друга” заплановано на 3 листопада.

Кінокомпанія Warner Bros. Pictures опублікувала другий трейлер фільму “Дюна: Частина друга”, який доступний на Youtube як мовою оригіналу, так і українською.

Нові кадри з екранізації роману Френка Герберта “Дюна” показують Пола Атрейдеса (Тімоте Шаламе) та Шані (Зендая), які ведуть війну проти злих Харконненів, тоді як Пол бореться із сумнівами щодо свого дару пророцтва, розповідає Hollywood Reporter.

У другому фільмі Пол промовляє одну з найвідоміших фраз книги: “Здатність знищити річ – це абсолютний контроль над нею”.

Трейлер вперше показує імператора Крістофера Уокена, також там можна побачити Остіна Батлера у ролі альбіноса Фейда Раута, якого режисер Дені Вільнев описав як “олімпійського майстра меча, схрещеного із серійним убивцею-психопатом”.

Серед інших новачків саги – Флоренс П’ю у ролі принцеси Ірулан Корріно, Леа Сейду в ролі леді Марго та Сухейла Якуб у ролі Шишаклі.

Related video

Перший фільм “Дюна” вийшов у 2020 році, в ньому показано половину першої книги. Центральною історією фільму стала розповідь про життя Пола Атріда та його сім’ї. Вільнев заявив, що він також зацікавлений у створенні третього фільму з сиквелу роману Герберта “Месія Дюни”, хоча цей проєкт ще не отримав схвалення.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *