Уже 8 місяць здається, що силові організації живуть із бізнесом у різних країнах – підприємець

Уже 8 місяць здається, що силові організації живуть із бізнесом у різних країнах - підприємець

КИЇВ. 16 червня. УНН. Підприємець у сфері агріфуд, співвласник і CEO “HD-group” і “GFSGROUP” Борис Шестопалов заявив, що складається враження, що вже 6-8 місяців низка силових організацій живуть із бізнесом у різних країнах. Про це він сказав в інтерв’ю Forbes Україна, передає кореспондент УНН.

Цитата

“Зараз, в останній рік війни, мені чомусь здається, що ми з низкою силових організацій уже живемо в різних країнах. Мені здається, що ми абсолютно в різних країнах. У нас і в CEO Clab є певна кількість кейсів досить відома за останні пів року”, – сказав Шестопалов.

На запитання, чи посилюється тиск, вимоги до бізнесу, Шестопалов відповів: “У той час, коли стало зрозуміло, що бліцкригу не буде, війна набуває затяжного характеру, посилюється донорська допомога. Мені здається, що в якийсь момент стався перелом, знову перелом ставлення до власного бізнесу. Ставлення до бізнесу, який ніс на собі всі тяготи, особливо перших тижнів, місяців… Ви ж пам’ятаєте, як це все відбувалося? І щоб було якби не бізнес”.

Він сказав, що в нього склалося враження, що 6-8 місяців тому щось “зламалося”.

“Чому? Це відчуття. Я просто дивлюся за кількістю кримінальних справ у наших колег у CEO Clab. Я думаю, що щось почало відбуватися”, – зазначив Шестопалов.

Доповнення

Кабінет міністрів України ухвалив рішення, яке дасть змогу продовжити програму портфельних гарантій на державній основі на суму 7,8 млрд грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гетманцев: відновлення податкових перевірок і скасування пільг для бізнесу почнеться з 1 серпня

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *