Шмигаль про Бюджет-2024: очікуємо певне зменшення дефіциту бюджету

Шмигаль про Бюджет-2024: очікуємо певне зменшення дефіциту бюджету

КИЇВ. 3 листопада. УНН. Завдяки перегляду макроекономічного прогнозу очікується певне зменшення дефіциту Державного бюджету на 2024 рік. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час засідання уряду, додавши, що всі кошти платників податків й надалі будуть йти виключно на забезпечення Сил безпеки та оборони, зброю та техніку, передає УНН.

Цитата

«Вчора уряд схвалив проект Державного бюджету на 2024 рік до другого читання. Попри внесення певних змін, головний пріоритет залишився таким як і був – оборона і перемога України. Усі кошти українських платників податків ми й надалі будемо направляти виключно на забезпечення Сил безпеки та оборони, на виготовлення нової зброї та техніки. Завдяки перегляду макроекономічного прогнозу очікуємо певне зменшення дефіциту бюджету», – розповів Шмигаль.

Він зазначив, що одночасно залишають у пріоритетах соціальну сферу, освіту, медицину, відновлення економіки через підтримку бізнесу.

Доповнення

Кабінет міністрів запропонував Верховній Раді до другого читання проект Державного бюджету на 2024 рік, в якому ідеться про збільшення доходів на 22 млрд грн.

До 20 листопада має бути остаточне голосування за проект Бюджету.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *