Київська прокуратура передала 450 млн гривень арештованих коштів для забезпечення обороноздатності України

Київська прокуратура передала 450 млн гривень арештованих коштів для забезпечення обороноздатності України

КИЇВ. 3 листопада. УНН. Київська прокуратура передала на користь ГУР МО України та Нацгвардії України 450 млн грн арештованих коштів. Про це повідомив Офіс генерального прокурора, пише УНН.

Цитата

“За ініціативи Подільської окружної прокуратури міста Києва в межах досудового розслідування за фактом протиправної діяльності групи компаній з російським бенефіціаром передано на користь ГУР МО України та Національної гвардії України понад 450 млн грн арештованих коштів”, – йдеться у повідомленні Офісу Генпрокурора.

Деталі

Столичні правоохоронці встановили підприємства, кінцевими бенефіціарними власниками яких є резиденти рф. Росіяни попри війну розташували свої бізнеси у Києві та на території інших регіонів України.

Тож за клопотанням прокуратури банківські рахунки таких товариств арештували, а кошти, розміщені на них в розмірі 450 млн грн передали на користь ГУР МО України та Національної гвардії України для забезпечення обороноздатності України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єврокомісія невдовзі виступить з пропозицією використати прибутки від заморожених російських активів для України — ЗМІ

Загалом з початку повномасштабної війни органами Київської міської прокуратури для забезпечення обороноздатності України на користь ГУР МО України та Національної гвардії України передано понад 1,5 млрд грн арештованих коштів.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *