Війська РФ атакували авто парамедиків – російський дрон поранив двох людей

Росіяни біля Торецька атакували дроном евакуаційне авто парамедиків поліції: двоє поранених

© Головне Управління Національної поліції у Донецькій області Парамедики приїхали на лінію фронту, щоб врятувати жінку з інсультом та її чоловіка.

Російські війська атакували біля Торецька евакуаційне авто парамедиків поліції. У Міністерстві внутрішніх справ опублікували в Telegram відео, на якому зафіксовано момент удару.

Зазначається, що парамедики приїхали на лінію фронту, щоб врятувати жінку з інсультом та її чоловіка. Під час транспортування місцевих мешканців у безпечне місце, ворожий снаряд потрапив у кабіну авто. 

Внаслідок російської атаки поранення отримали двоє парамедиків. Зараз вони перебувають на лікуванні. Завдяки бронювання подружжя залишилося неушкоджене.

“Спалах, ударна хвиля, шквал осколків. Нам пощастило, що в нашій броньованій машині не заклинило двері – інакше ми б згоріли”, – згадує парамедик Руслан Губанов “Каспер”.

В МВС розповіли, що з початку повномасштабного вторгнення Руслан вже врятував понад 160 людей. 

Раніше повідомлялося, що російські війська перекидають резерви з бердянського напрямку через тимчасово окупований Маріуполь на північ Донецької області. Партизани фіксують переміщення військових колон російської армії

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *