Куп’янськ обстріл сьогодні 24 жовтня – дві людини загинули, ще три дістали поранення

Удар по Куп'янську: інформація про загиблих не підтвердилась, але постраждалих стало більше

© 14 окрема механізована бригада імені князя Романа Великого В ОВА розповіли про число загиблих та постраждалих.

Зранку, 24 жовтня, російські вбивці завдали удару по Куп’янську Харківської області. Внаслідок обстрілу загинули та постраждали люди, повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Близько 10:00 години окупанти вдарили по м. Куп’янськ.  Ворог влучив поблизу магазина та місцевого ринку», – йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, двоє людей загинули. Також відомо про щонайменше трьох поранених.

Згодом Синєгубов повідомив, що інформація щодо загиблих у Куп’янську не підтвердилася. З-під завалів деблокували жінку у важкому стані. Також за його словами, за попередніми даними, відомо про чотирьох постраждалих.

«Частково зруйнована двоповерхова торгівельна будівля, пошкоджено 12 торгівельних кіосків та  скління вікон нежитлових будівель», – додав Синєгубов.

Раніше повідомлялося, що ситуація нині на куп’янському напрямку складна, оскільки російські окупаційні війська цілодобово здійснюють штурми із застосуванням броньованої техніки. За словами командира батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів «Ахіллес» 92-ї окремої штурмової бригади Олеся Маляревича, перед росіянами військове командування РФ поставило завдання: попри втрати вийти до річки Оскіл.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *