Атаки дронів 18 жовтня – на Сумщині ППО збила 15 “шахедів”

Над однією лише Сумщиною ППО збила півтора десятки

З початку року зенітниками Сумщини було знешкоджено 327 російських БпЛА.

Сьогодні вночі, 18 жовтня, під час масованої авіаційної атаки росіян, підрозділи протиповітряної оборони Сумщини знищили 15 ворожих “шахедів”. Про це повідомила у Telegram Сумська обласна військова адміністрація. Це значна частина задіяних в атаці ударних дронів, чию кількість моніторингові пабліки попередньо обраховували чотирма десятками. Повітряну тривогу оголошували у переважній більшості українських областей, за винятком кількох регіонів на заході країни.

Станом на 7.30 повітряна тривога все ще зберігається у восьми регіонах у центрі країни, включно із Сумським. О 7.20 моніторингові пабліки повідомили про чергові вибухи в районі Сум, пов′язані з роботою ППО, а хвилин за 10 – про нові БПЛА в напрямку Сум.

В ОВА подякували підрозділам ППО Сухопутних військ, Повітряних сил, Національної поліції та добровольцям за злагоджену роботу, ефективне використання зброї, захист і збережені життя. Тут поінформували, що усього з початку року зенітниками Сумщини було знешкоджено 327 російських БпЛА, які несли смерть та розруху на українську землю.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 18 жовтня близько першої години ночі у Сумах пролунав вибух, регіон атакували шахеди.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *