Удар по складу боєприпасів у Торопці — чи може він вплинути на ситуацію на фронті — новини Україна

Удар по складу у Торопці знизить інтенсивність використання росіянами озброєнь — Коваленко

© Радио Свобода Він назвав цю операцію дуже важливим успіхом. 

Очільник Центру протидії дезінформації при РНБО Андрій Коваленко заявив, що ліквідація складу боєприпасів у місті Торопець у Тверській області може знизити інтенсивність використання росіянами озброєнь на деяких напрямках фронту. Завдання таких об’єктів — накопичення ресурсів саме для тривалого протистояння, тож на своєму Tg-каналі він пояснив, що ліквідовані там снаряди — це від двох до чотирьох місяців ведення війни. 

“…Його знищення не означає, що війна припиниться зараз, але це позбавляє російську воєнну логістику можливостей продовжити її довше, а також місцями знизить інтенсивність використання озброєнь, — наголосив Коваленко. — Дуже важливий успіх”. 

Нагадаємо, в ніч на 18 вересня відбувся наліт БпЛА на склад головного ракетно-артилерійського управління Міноборони РФ у місті Торопець Тверської області. Там росіяни зберігали заряди до установок “Град”, С-300 і С-400, балістичні ракети для “Іскандерів” та починали створювати запас північнокорейських KN23. За даними порталу Volcanodiscover, через детонацію на об’єкті в області стався землетрус магнітудою 2,8 бала. 

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *