Наступ ЗСУ в Курській області – Зеленський заявив, що це частина плану перемоги – новини України

Зеленський назвав операцію в Курській області частиною плану перемоги України 

© EPA/ CHRIS KLEPONIS / POOL Президент розповів про три пункти плану перемоги.

Глава Української держави Володимир Зеленський заявив, що операція, що нині триває в Курській області, — це частина другого пункту плану перемоги, інформує “Інтерфакс-Україна”.

“По-перше, однозначне місце України в архітектурі безпеки світу. Друге, без деталей, але Курська операція є саме частиною плану, її другого пункту. Третій пункт пов’язаний із конкретним зміцненням України щодо зброї”, – розповів президент під час зустрічі з журналістами напередодні.

За його словами, у цьому плані є також пункти, пов’язані з економікою, а також  “з економією в майбутньому” .

 “Тобто сьогодні ви нам допомагаєте в реалізації цього плану, а в майбутньому Україна заощадить вам багато вашого ресурсу”, – додав він. 

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський вперше розповів про свій план перемоги ще влітку. Наразі він готовий повністю. І хоча очікується, що глава держави представить його в кулуарах засідання Генасамблеї ООН у Нью-Йорку 25 вересня, у США заявили, що вже бачили документ, додаючи, що він містить “стратегію та план, які можуть спрацювати”. 

Про те, чому російська еліта об’єдналася навколо Путіна після початку операції ЗСУ в Курській області, підтримуючи війну та що може призвести до розколу в оточенні кремлівського диктатора, пише Володимир Кравченко у статті “Курська аномалія” Путіна”.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *